Inicio
Información de la indexación
Documentos en la biblioteca con la clasificación 664.0288 F81 (1)
Refinar búsqueda
Food colorimetry / F. J. Francis / Westport : The Avi Publishing Company, Inc. (1975)
Título : Food colorimetry : theory and applications Tipo de documento: texto impreso Autores: F. J. Francis Editorial: Westport : The Avi Publishing Company, Inc. Fecha de publicación: 1975 Número de páginas: x, 477 páginas ISBN/ISSN/DL: 978-0-87055-183-3 Precio: 42.530 Palabras clave: ANALISIS DE ALIMENTOS Clasificación: 664.0288 F81 Resumen: The nature of light, of color.- Color solids.- How the eye sees color : anatomy of vision, psychology of vision.- Color measurement by the addition of colored lights.- Mathematical spedification of color in three-dimensional space and the standard observer.- Development of the cie system.- Transmission-reflection spectrophotmetry and tristimulus color : metri.- Tris timulus colorimeters.- Spectrophotometry and goniophotometry.- Visual colorimeters.- Color scales, differences, tolerances.- Kubel ka-munk colorante layer concept.- Sample presetation (physical) Attribure which influence color measurement.-.- Tomatoes and tomato products.- Orange vegetables.- Green vegetables.- Cranberry products.- Citros products.- Potato products.- Cereal products.- The chamistry of weat color.- The measurement of meat color.- Tuna.- Salmon.- Sugar.- Beer.- Wine.- Tea and coffee.- Caramel coloring.- Egg yolks.- Fats and oils.- Dairy products, cocoa, chocolate, peanut butter.- Apples, peaches, cherries, strawberries, matermelons.- Honey, measurement.- Computer programs Link: https://pmb.unjbg.edu.pe/opac_css/index.php?lvl=notice_display&id=8351 Ejemplares (1)
Código de barras Signatura Tipo de medio Ubicación Sección Estado Area BC15941 664.0288 F81 Libro Biblioteca Central ACA - Tecnologia (Ciencias aplicadas) Disponible Area_de_Ingenierias